Процедура за застраховане

Карго Онлайн ЕООД предлага да застраховате Вашите товари в ЗАД Алианц България. В случай, че изборът на застраховател Ви удовлетворява, по-долу е описана и процедурата по застраховане, а именно:

 

  1. В раздел “Застраховки“ – „Табло“ ще се появят всички финализирани аукциони. Има и специален бутон „Запитване за застраховка“. При натискането му ще се отвори отделен прозорец с формуляр за запитването. Същият ще съдържа повечето необходими данни извлечени от аукциона. Ще трябва попълните и допълнителните полета с изискваната от застрахователя минимално необходима информация за да Ви направи оферта. Задължителните полета са маркирани със звезда. На застраховка подлежат само фабрично нови товари. В случай, че имате и други договори за превоз, които не са генерирани от платформата, то тогава изберете „Запитване за застраховка“ и попълнете всички задължителни реквизити.
  2. При необходимост от допълнителна информация във връзка с полученото запитване за целите на предоставяне на оферта, застрахователят ще влезе в контакт с Вас на посочените телефон и e-mail за контакт;
  3. На посоченият e-mail за контакт ще получите и оферта за застраховка на Вашите товари;
  4. При потвърждение от Ваша страна, застрахователят изпраща сканирани издадената полица, заедно с дебит нота за дължима премия.
  5. След като заверите с подпис и печат изпратената Ви полица я връщате отново сканирана на имейла на застрахователя.

 

Оригиналните документи (полица и дебит нота) можете да получите в офиса на застрахователя, или при желание могат да Ви бъдат изпратени по пощата или чрез куриер.